Persoonlijk alarm

Met een persoonlijk alarm voelen senioren die alleen wonen, zich gerust. Als ze in nood verkeren of dringend hulp nodig hebben, kunnen ze met één druk op de knop alarm slaan en hulp inroepen. Het personenalarm is bedoeld voor mensen die risico lopen om te vallen. Ook voor personen met een beperking kan dit handig zijn. 

Wij bieden deze service enkel aan in Sint-Niklaas via ons thuiszorgcentrum 't Punt. Inwoners van Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht kunnen hiervoor terecht bij hun mutualiteit. 

Persoonlijk alarm voor een veilig gevoel

Voor wie een hoog risico heeft op een valpartij of in nood verkeert, biedt een persoonlijk alarm de oplossing voor snelle hulp. Zo’n seniorenalarm draag je om de hals of om de pols. In nood volstaat één druk op de knop. De alarmcentrale ontvangt de noodoproep en waarschuwt dan meteen je contactpersonen. Een personenalarm geeft op die manier jezelf en je naasten een veilig gevoel en je kan dag- en nacht rekenen op snelle hulp in noodgevallen. De plaatsing en installatie via het telefoontoestel is eenvoudig.

Hulp in nood

  • Oplossing bij verhoogd risico op een val
  • Druk op knop in noodsituaties volstaat
  • Hulp meteen opgeroepen
  • Plaatsing snel en eenvoudig

Meer info, advies of persoonlijk alarm aanvragen

Meer informatie, advies of persoonlijk alarm aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van onze thuiszorgcentra neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

Veelgestelde vragen over hulp en zorg aan huis: