23 april: kom naar de beleefdag zorg

Terug naar overzicht

Benieuwd naar hoe het is om te werken in de zorg of actief te zijn als vrijwilliger? Stap binnen in een wereld van voldoening en betekenisvol werk. Kom naar de beleefdag zorg dinsdagnamiddag 23 april van 13.30 tot 18 uur doorlopend op de site Populierenhof, Turkyen 4, Nieuwkerken. In samenwerking met de VDAB en de buitenschoolse groepsopvang Poppelbos van de stad Sint-Niklaas.

In de zorg vind je een breed gamma aan beroepen, van verpleegkundigen, verzorgenden in de thuis- en woonzorg, begeleiders in de (buitenschoolse) kinderopvang tot therapeuten en paramedici. Of je nu gepassioneerd bent door directe zorg bij mensen thuis of in het woonzorgcentrum of liever achter de schermen werkt in de keuken, de poetsdienst of de logistiek, er is een rol die bij jou past, ook als vrijwilliger.

De zorgverleners en de kinderbegeleiders delen hun ervaring met jou. Ontdek hoe elke dag nieuwe uitdagingen biedt en hoe je echt het verschil kan maken in het leven van anderen. 

De VDAB-bemiddelaars ondersteunen waar nodig en informeren je over werk- en  opleidingsmogelijkheden. 

We ontmoeten jullie graag op dinsdagnamiddag 23 april van 13.30 tot 18 uur doorlopend op de site Populierenhof, Turkyen 4, Nieuwkerken. In samenwerking met de VDAB en de buitenschoolse groepsopvang Poppelbos van de stad Sint-Niklaas. Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs!