Enquête 'Leven in je buurt' de Molenbergwijk

Terug naar overzicht

Woon je in de Molenbergwijk in Beveren? Vul dan hier onze enquête 'Leven in uw buurt' online in: klik hier.  Doe mee en geef zeker uw mening t/m 25 december 2020. Wie de vragenlijst heeft ingevuld, maakt kans op een leuke prijs. 

Aan de overkant van de N70 vind je dienstencentrum De Beuken. Met ons dienstencentrum willen we graag meer buurtgericht werken en van de buurten 'Zorgzame buurten' maken. Om dat te doen, willen we meer zicht krijgen op de behoeften en sterktes in de buurt. Daarom doen we een buurtanalsye met onder meer een enquête bij de buurten in onze omgeving. Aan de hand van de resultaten willen we kijken wat we kunnen doen om de leefbaarheid in de buurt te vergroten. We starten met jouw buurt, de Molenbergwijk. Omdat elke buurt anders is, hebben jullie mening nodig. Wij doen dus een warme oproep om deze bevraging in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal vijf minuten. Geef zeker uw mening. Zo kunnen wij  zo goed mogelijk inspelen op wat er leeft of ontbreekt in uw buurt. Vult u liever de vragenlijst op papier in? Dat kan ook. U kreeg de enquête in uw brievenbus. 1 maal invullen volstaat. Bedankt!

Heeft u hierover vragen, of heeft u graag hulp bij het invullen van de vragenlijst dan mag u ons altijd bellen op het telefoonnummer 0470 99 32 70.