Jouw blik op de zorg van morgen: bevraging

Terug naar overzicht

Doe mee en vul de bevraging in

Zorgpunt Waasland is bezig met de opmaak van een zorgstrategisch plan. Dankzij jouw medewerking krijgt Zorgpunt Waasland een veel beter zicht op de noden en behoeften van de inwoners van Kruibeke, Beveren, Sint-Niklaas en Zwijndrecht. Daarnaast houden we ook gesprekken met zorgvoorzieningen en hulpverleners en onderzoeken we vernieuwende trends. Al die resultaten verwerken we in ons toekomstplan waarin zal staan welke ondersteuning, hulp en zorg Zorgpunt Waasland de komende 10 jaar en verder wil aanbieden of ondersteunen. Dit plan zal voor goedkeuring voorgelegd worden aan de gemeenteraden. 

Jij kan ons helpen om goede keuzes te maken, lokale accenten te leggen en vernieuwende zorg te ontwikkelen. Laat je stem horen.

Klik hier om de bevraging in te vullen. 

Dat kan tot en met 15 oktober 2022.

Wie de bevraging invult én zijn naam en e-mail achterlaat, maakt bovendien kans op een mooie prijs met als hoofdprijs een luchtballonvaart voor 2 personen, 4 cadeaukaarten van € 50 en 10 cadeaukaarten van € 25 van het Waasland Shopping Center, 20 etentjes voor 2 in onze dienstencentra...

Bekijk hier enkele getuigenissen:

Emir, al 18 jaar in België vergelijkt de woonzorg met zijn thuisland. Anders en beter hier.

Edilbert woont zelfstandig in zijn flat van De Klokke in Sint-Niklaas. 's Middags gaat hij lunchen in dienstencentrum Den Aftrap. Regelmatig komt ook de gezinszorg van 't Punt langs. Met thuiszorgondersteuning kunnen mensen met een beperking zelfstandig wonen.

François, voorzitter van de seniorenadviesraad in Zwijndrecht wil meer focus op buurtzorg