Leven in uw buurt: vul hier de enquête online in.

Terug naar overzicht

Woon jij in Doel, Kallo, Kieldrecht, Vrasene of Verrebroek?  Vul dan hier onze enquête 'Leven in uw buurt' online in: klik hier.  Doe mee en geef zeker uw mening t/m 5 oktober 2020. Wie de vragenlijst heeft ingevuld, maakt kans op een leuke prijs. Per deelgemeente verloten wij een aantal leuke prijzen onder de deelnemers aan de vragenlijst. 

Met het project ‘Buren zonder muren’ willen Zorgpunt Waasland, het Sociaal Huis Beveren en Familiehulp inzetten op aangename, leefbare buurten in Vrasene, Kieldrecht, Verrebroek, Kallo en Doel. Wij willen inspelen op de noden in uw buurt en een aangepast dienstverleningsen activiteitenaanbod helpen ontwikkelen. Omdat elke buurt anders is, willen wij met deze vragenlijst peilen naar de leefbaarheid in uw buurt en dorp. Wij doen dus een warme oproep om deze bevraging in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal vijf minuten. Geef zeker uw mening. Zo kunnen wij met alle betrokken partners zo goed mogelijk inspelen op wat er leeft of ontbreekt in uw buurt. U kan de vragenlijst invullen op papier maar ook online op www.zorgpuntwaasland.be. Zeker doen! 

Heeft u hierover vragen, of heeft u graag hulp bij het invullen van de vragenlijst dan mag u ons altijd bellen op het telefoonnummer 0471 82 15 48.