Onthaal van 't Punt krijgt make-over

Terug naar overzicht

Onthaal van thuiszorgcentrum ‘t Punt krijgt een facelift

De onthaalruimte van thuiszorgcentrum ‘t Punt in de Lamstraat in Sint-Niklaas krijgt een make-over vanaf 17 april. ’t Punt blijft open tijdens de herinrichtingswerken voor bezoekers. Dat kan mogelijk enige hinder veroorzaken. Het onthaal is enkel gesloten voor bezoekers van woensdagnamiddag 19 april tot en met vrijdag 21 april maar ’t Punt blijft ook dan telefonisch bereikbaar op het gekende nummer 03 778 55 55 voor wie thuiszorgvragen heeft. Het Postpunt van Bpost in ’t Punt is wél gesloten van maandag 17 tot en met vrijdag 28 april.  Wie wil inschrijven voor activiteiten in het dienstencentrum, kan terecht in het bureel van de centrumleider.

“Er komt een nieuwe onthaalbalie met een publieksvriendelijke toeleiding en meer comfort voor de medewerkers”, vertelt Delfien Indevuyst, directeur thuiszorg. 

Dagelijks komen er gemiddeld 60-70 bezoekers over de vloer met thuiszorgvragen, bezoekers die willen inschrijven voor activiteiten in het dienstencentrum en bezoekers van het Postpunt. Tot nu was er één centraal onthaalmeubel met één medewerker in de frontoffice en één in de backoffice. Op drukke momenten stond dat een vlot onthaal in de weg.

Het nieuwe onthaal komt midden in de patio en zal veel ruimer ogen. De bezoekers kunnen dan rechtstreeks terecht bij de twee onthaalmedewerkers die het onthaal van de thuiszorg en het Postpunt doen of bij de onthaalmedewerker van het dienstencentrum.
De vloer krijgt een nieuwe toplaag en er komt aangepaste verlichting en meer opbergruimte.

Tegen begin mei is het nieuwe onthaal klaar.