Pompoensoep voor De Warmste Week

Terug naar overzicht

We willen jullie van harte bedanken voor jullie warme steun tijdens onze pompoensoepactie! 
We kunnen dit jaar een mooie opbrengst van € 1421,30 schenken aan GIPSO vzw. 

 BEDANKT!

 Vanwege alle mede-werkers en begeleiders uit De Stroom. 

Woensdag 13 november vanaf 12 uur bundelen de mede-werkers van dagcentrum De Stroom in Beveren voor de 5de keer hun krachten voor Music For Life. Dit jaar maken ze heerlijke pompoensoep ten voordele van GIPSO, een organisatie die woon- en dagbestedingsinitiatieven op maat van personen met een beperking op de kaart zet. Gipso doet dit vanuit de overtuiging dat iedereen zo zelfstandig mogelijk deel uit moet kunnen maken van de samenleving. 

Iedereen is welkom vanaf 12 uur in De Stroom voor heerlijke pompoensoep met brood voor € 1,5 per portie. Ons adres: Lesseliersdreef 3A in Beveren (Dreef schuin tegenover WZC De Notelaar)

Voor wie graag de diepvries vult, maken we 1l potten op bestelling voor € 5 per pot. Graag uw bestelling doorgeven vóór vrijdag 8 november: silke.jacobs@zpw.be tel: 03 750 96 25 - gsm: 0470 99 87 26

 Jij komt toch ook!

Dagcentrum De Stroom is een dagcentrum van Zorgpunt Waasland in Beveren voor mensen met een niet-aangeboren hersenaandoening (NAH). De mensen die naar het dagcentrum komen, noemen zij mede-werkers.  

Bijlagen