De Wilg, Sint-Niklaas

Naar overzicht

Wie in de Lamstraat passeert naast ons thuiszorgcentrum 't Punt ziet daar heel wat beweging. De bouwfirma bouwt aan ons nieuw dienstencentrum De Wilg. Het verouderde dienstencentrum ging eind 2018 tegen de grond. Natuurlijk laten we je als buurtbewoner niet in de kou staan. Onze activiteiten gaan intussen door in woonzorgcentrum De Spoele, verderop in de Lamstraat of in ons andere dienstencentrum Den Aftrap in het Gerdapark. Thuiszorgcentrum ‘t Punt blijft gewoon open tijdens de bouwwerken. We kijken er alvast naar uit om je begin 2020 te verwelkomen in ons nieuwe gebouw.
Spring intussen gerust eens binnen in de cafetaria van woonzorgcentrum De Spoele. Altijd welkom.

Ontspannen in ons dienstencentrum

Dienstencentrum De Wilg biedt een waaier aan sociale en culturele activiteiten, en heel wat ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Zo organiseren we er onder meer dansnamiddagen, maar ook een bingodag, een kaart – of petanquetoernooi. Samen blijven we fit en in beweging. Ons dienstencentrum is een ontmoetingscentrum waar heel wat te beleven valt. Iedereen is welkom, met extra aandacht voor ouderen en de meest kwetsbaren.

Tot de nieuwbouw in de Lamstraat klaar is, vind je dienstencentrum De Wilg in woonzorgcentrum De Spoele. 

Alle activiteiten van De Wilg en onze andere dienstencentra Den Aftrap en de antennepunten staan in onze  tweemaandelijkse activiteitenkalender. Zie rechts onderaan.

Bijleren en bijblijven

Wie graag nog wat wil bijleren kan deelnemen aan opleidingen en cursussen zoals onder meer lessen in Frans en werken met de computer. In De Wilg heb je ook een computer waarop je gratis kan surfen op het internet.

Momenteel geen warme middagmaaltijden 

Tot begin 2020 biedt dienstencentrum De Wilg geen warme maaltijden aan. Je kan natuurlijk wel terecht in dienstencentrum Den Aftrap of in sociaal restaurant De Variant.

Bekijk hier het menu

En nog veel meer …

Bad– en douche

Dienstencentrum De Wilg: maandag - vrijdag van 10 tot 12.30 uur en 13 tot 16 uur

Kapper

Dienstencentrum  De Wilg:  donderdag van 9 tot 12 uur en vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur

Voetverzorging

Dienstencentrum De Wilg: woensdag van 13 tot 16.30 uur