Zorgpunt Waasland steunt Levensloop

Terug naar overzicht

Zorgpunt Waasland steunt ook dit jaar actief het Levensloopevenement van zaterdag 21 tem zondag 22 oktober 2023 in Beveren. Zo zijn we Premiumpartner van Levensloop '23. Met Levensloop zamelt Stichting tegen Kanker geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek en lokale projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten. 
Tijdens dit evenement kan je samen wandelen en lopen in estafette en toon je je solidair met alle Vechters, de mensen die strijden tegen kanker. Doe ook mee en steun Team Zorgpunt Waasland! Want kanker slaapt nooit.

Lees hier het moedige verhaal van onze collega Silvia die in '21 de diagnose borstkanker kreeg.

Levensloop '23:

  • Komen wandelen of lopen
    Je kan mee komen wandelen of lopen op za 22-zo 23 oktober en je aansluiten bij Team Zorgpunt Waasland. Prijs € 10. Wil je liever niet actief mee wandelen of lopen? Er zijn gratis optredens, kinderanimatie en hapje en drankjes te verkrijgen. Spring zeker binnen bij de stand van Zorgpunt Waasland voor een kom lekkere warme soep, een glaasje cava of iets fris. 
  • Steun een initiatief
    Je kan ook één van de vele initiatieven steunen die de komende maanden doorgaan om extra geld in het laatje te brengen. Ook sommige voorzieningen of medewerkers van Zorgpunt Waasland zetten een initiatief op poten.
  • Initiatieven binnen Zorgpunt Waasland

Snoepzakje voor € 5

Een snoepje gaat er altijd in, best met mate. Je kan een snoeppuntzak (zuur of gemengd) bij thuizorgcentrum 't Punt in de Lamstraat 23 in Sint-Niklaas en in het hoofdgebouw van Zorgpunt Waasland, Oude Zandstraat 92 in Beveren. Tot zolang de voorraad strekt.

Crochet for cancer

Leuke zelfgemaakte hebbedingetjes voor jezelf of als cadeautje: Crochet for cancer | Levensloop

- Armbandjes/gelukspopjes...: € 3

- Theelichtjes: € 5

- Potten met deksel: € 10

Silvia is zelf vechter en wil haar steentje bijdragen aan het mooie initiatief Levensloop en Team Zorgpunt Waasland. 
Wil je iets aankopen: bel Silvia op 0478 36 37 84 of contacteer haar via FB

Mini Levensloop in WZC De Notelaar/DVC De Sloester - vrijdagnamiddag 6 oktober: reeds voorbij

Bewoners van De Notelaar en gebruikers de Sloester deelnemen aan een 'mini-levensloop'/sponsorloop. Wij steunen hiermee de Stichting tegen Kanker. Sponsor jij een bewoner of vergezel je graag een bewoner?

Elke bewoner kan deelnemen aan een kort of lang parcours in de buurt van De Notelaar/De Sloester. Voor amper € 3 kan je een bewoner/gebruiker sponsoren en zo het goede doel steunen. Je kan hiervoor 3 euro bezorgen aan het onthaal, je kan kiezen om zelf een bewoner mee te begeleiden tijdens de wandeling, of enkel een sponsoring te doen van 3 euro. (je kan dit bedragen afgeven aan het onthaal dagen voordien, dag zelf of de week erna). Een korte wandeling duurt ongeveer 10 minuten (blokje rond) , de langere tussen 15-30 minuten. Je kan deze wandeling doen tussen 14 en 15.30 uur.

Ook kan je die dag lekkere cake kopen ten voordele van het goede doel. Je kan deze komen kopen in de cafetaria Den Engel.

Wafelenbak in WZC De Spoele: zaterdag 23 september van 13-17.30 uur : reeds voorbij

Woonzorgcentrum De Spoele doet een wafelenbak ten voordele van Levensloop op zaterdagnamiddag 23 september in De Spoele, Lamstraat 44 in Sint-Niklaas.

Iedereen welkom van 13 - 17.30 uur. Graag wel vooraf inschrijven: bel 03 375 54 30 of receptie.despoele@zpw.be
Bijlagen