Dienstencentrum De Beuken heet nu De Griel

Terug naar overzicht

Voor een mooie prijs de benen onder tafel schuiven. Met een gezellige babbel erbovenop. Dat kan vanaf vrijdag 9 juni 2023 in De Griel, het vernieuwde dienstencentrum en nieuwe buurtrestaurant gelegen aan de Oude Zandstraat 103 in Beveren. Om de opening te vieren trakteert het buurtrestaurant op vrij 9 en za 10 juni met een gratis aperitief én feestdessert bij iedere maaltijd. Tot dan!

Iedereen is welkom! Mensen uit de buurt of van verder weg, jong en oud. Kom genieten van een lekkere, betaalbare en gezonde maaltijd van maandag t.e.m. zaterdag van 11.30 tot 13.30 uur. Er zijn verschillende prijzen, mensen met een laag inkomen genieten van een verlaagd tarief. Vooraf inschrijven hoeft helemaal niet! Ook je maaltijd afhalen kan.

Het buurtrestaurant wordt uitgebaat door Sense, een cluster van horeca-uitbatingen met sociaal talent. De bediening in het
buurtrestaurant gebeurt dus ook door medewerkers die een opleidingstraject lopen in samenwerking met het sociaal huis van de gemeente Beveren. 

Daarnaast wordt dienstencentrum De Griel meer dan ooit een gezellige plek om te komen buurten en een leerrijke of ontspannend activiteit mee te pikken.  Van maandag tot vrijdagnamiddag van 14 tot 17 uur kan je er ook genieten van een drankje in de ontmoetingsruimte of op ons nieuwe gezellige terras.

Als naam voor het buurtrestaurant en dienstencentrum is gekozen voor ‘De Griel’. De naam verwijst naar de Beverse patroonheilige Sint-Maarten die jaarlijks gevierd wordt en gepaard gaat met de massagriel op de Grote Markt. 

Spreek dus niet meer over dienstencentrum De Beuken, voortaan is het
buurtrestaurant en dienstencentrum De Griel.

Meer info en prijzen van het middagmaal: De Griel - Zorgpunt waasland