De Beuken - dienstencentrum, Beveren

Naar overzicht

De Beuken is gelegen dichtbij het centrum van Beveren langs de N70. Op de gelijkvloerse verdieping is het dienstencentrum De Beuken. Iedereen is van harte welkom voor een babbel en een drankje in de cafetaria, een leerrijke infosessie, beweging in onze turnclub of een leuke ontspannende namiddag of uitje. En 's middags voor een lekkere warme lunch in het restaurant. 

Momenteel zijn er verbouwingen bezig in het dienstencentrum door de gemeente Beveren. Daarom wijken we voor de middagluch  uit naar de cafetaria van woonzorgcentrum De Notelaar aan de overzijde van de straat. Een gedeelte van onze activiteiten gaat ook op andere locaties door. Check daarvoor onze activiteitenkalender die je rechts onderaan de pagina kan terugvinden.

Cafetaria

Tijdens de verbouwingen aan het dienstencentrum wijken we tijdelijk uit naar de cafetaria Den Engel in De Notelaar. Deze is open van maandag tot vrijdag van 14 tot 17 uur. Op zaterdag en zondag is de cafetaria Den Engel in De Notelaar open van 14 tot 17 uur. 

Het restaurant in de cafetaria Den Engel in De Notelaar is open van maandag tot en met vrijdag van 11.30-13.30 uur. Het restaurant is gesloten in het weekend en op feestdagen. 

Warme maaltijden in het restaurant: keuze tussen het gewone menu en het menu van de chef

In het restaurant van het WZC Den Engel in De Notelaar kan men alle dagen (behalve weekend en feestdagen) terecht voor een complete warme maaltijd. De maaltijden worden dagelijks vers bereid in onze centrale keuken. Vanaf 12 uur serveren we soep, hoofdgerecht en dessert aan tafel.

Je kan kiezen tussen een gewone menu of dagschotel voor 7,25 euro of een chefmenu voor 10 euro. Een drankje bij je lunch kan je kopen aan een democratische prijs.

Wat staat er op het menu vandaag? 

Je kan de menu's voor de komende weken hiernaast op onze website raadplegen of een overzichtje meenemen aan het onthaal in WZC De Notelaar. 

Vooraf bestellen

Om de prijs democratisch te houden en niet met voedseloverschotten te zitten, werken we met reservatie vooraf. Dit kan telefonisch op 03 375 66 94 of in De Notelaar.

Het gewone menu en de chef menu kan je reserveren tot uiterlijk de dag voordien vóór 12 uur. Wil je graag op maandag komen lunchen, dan reserveer je ten laatste vrijdag vóór 12 uur. 

Maaltijdbonnen kopen

Tijdens de verbouwingen kan je jouw maaltijdbonnetjes alle weekdagen aankopen van 10 uur tot 12.30 uur en van 13 uur tot 14 uur aan het onthaal in De Notelaar. Als je komt eten, geef je je maaltijdbonnetje af aan onze medewerker die opdient. 

Activiteiten

Ontspanning

Elke week organiseren we tal van activiteiten in het dienstencentrum zoals bingo, quiz, gym, taartenslag,...  Leg je graag een kaartje? Dat kan elke dag in de cafetaria Den Engel in De Notelaar tussen 14 en 17 uur. Een overzicht van onze activiteiten vind je op deze pagina rechts.

Creatief

Op dinsdagnamiddag om 13.30 uur kan je tekenen en schilderen in de vergaderruimte van De Stroom. Iedereen kan vrijblijvend deelnemen.
De hobbyclub van OKRA en de hobbyclub NKB komen wekelijks samen in de cafetaria Den Engel in De Notelaar. 

Beweging

Elke donderdag om 9.30 uur turnen we in de sporthal van De Bron. Een les kost slechts 1 euro en je krijgt een glas water gratis tijdens de les. Iedereen welkom.

Wekelijks op  vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur organiseren we gym in Den Engel in De Notelaar. Iedereen is welkom. Een les gym kost slechts 1 euro en je krijgt een glas water gratis tijdens de les.

Elke woensdag om 9.30 uur kan je meewandelen met de wandelclub. Deze wandeling is telkens ongeveer 5 à 8 kilometer en vertrekt aan de ingang van De Beuken. Wil je graag meestappen dan kan dit gratis. Iedereen is welkom.

  • Fit blijven met onze seniorengym

    In beweging blijven houdt ons fit en gezond. We doen samen eenvoudige en speelse bewegingsoefeningen.