De Beuken - dienstencentrum, Beveren

Naar overzicht

De Beuken is gelegen dichtbij het centrum van Beveren langs de N70. Op de gelijkvloerse verdieping is het dienstencentrum De Beuken. Iedereen is van harte welkom voor een babbel en een drankje in de cafetaria, een leerrijke infosessie, beweging in onze turnclub of een leuke ontspannende namiddag of uitje. En 's middags voor een lekkere warme lunch in het restaurant. In hetzelfde gebouw zijn ook 70 assistentiewoningen waarvan er vier aangepast zijn voor rolwagengebruikers. Comfortabel wonen en extra dienstverlening met het dienstencentrum in hetzelfde gebouw!

Cafetaria

De cafetaria is open van maandag tot vrijdag van 10 tot 11 uur en van 14 tot 17 uur. Op zondag is de cafetaria om de twee weken open van 14 tot 17 uur. Op zaterdag is de cafetaria gesloten.

Het restaurant in de cafetaria is open van maandag tot en met zaterdag van 11.30-13.30 uur.

Het restaurant is gesloten op zon- en feestdagen. 

Warme maaltijden in het restaurant: keuze tussen het gewone menu en het menu van de chef

In het restaurant van het dienstencentrum kan men alle dagen (behalve zon- en feestdagen) terecht voor een complete warme maaltijd. De maaltijden worden dagelijks vers bereid in onze centrale keuken. Vanaf 12 uur serveren we soep, hoofdgerecht en dessert aan tafel.

Je kan kiezen tussen een gewone menu of dagschotel voor 7,25 euro of een chefmenu voor 10 euro. Een drankje bij je lunch kan je kopen aan een democratische prijs.

Wat staat er op het menu vandaag? 

Je kan de menu's voor de komende weken hiernaast op onze website raadplegen of een overzichtje meenemen aan het onthaal in De Beuken. 

Vooraf bestellen

Om de prijs democratisch te houden en niet met voedseloverschotten te zitten, werken we met reservatie vooraf. Dit kan telefonisch op 03 375 66 94 of in De Beuken zelf.

Het gewone menu en de chef menu kan je reserveren tot uiterlijk de dag voordien vóór 12 uur. Wil je graag op maandag komen lunchen, dan reserveer je ten laatste vrijdag vóór 12 uur. 

Maaltijdbonnen kopen

Maaltijdbonnetjes kan je alle weekdagen aankopen van 10 uur tot 12.30 uur en van 13 uur tot 14 uur aan het onthaal. Als je komt eten, geef je je maaltijdbonnetje af aan onze medewerker die opdient. 

Activiteiten

Ontspanning

Elke week organiseren we tal van activiteiten in het dienstencentrum zoals bingo, quiz, gym, taartenslag,...  Leg je graag een kaartje? Dat kan elke dag in de cafetaria tussen 14 en 17 uur. Een overzicht van onze activiteiten vind je op deze pagina rechts.

Creatief

Op dinsdagnamiddag om 13.30 uur kan je tekenen en schilderen in de hobbyzaal. Iedereen kan vrijblijvend deelnemen.
De hobbyclub van OKRA en de hobbyclub NKB komen maandelijks samen in de hobbyzaal. 

Beweging

Wekelijks op  vrijdag van 9.30 tot 10.30 uur organiseren we gym in de hobbyzaal. Iedereen is welkom. Een les gym kost slechts 1 euro en je krijgt een glas water gratis tijdens de les.

Elke donderdag om 13.30 uur kan je meewandelen met de wandelclub. Deze wandeling is telkens ongeveer 5 à 6 kilometer en vertrekt aan de ingang van De Beuken. Wil je graag meestappen dan kan dit gratis. Iedereen is welkom.

Biljart

In onze cafetaria beschikken we over een topbiljart en een biljart om drieband te spelen. Wanneer er een activiteit in de zaal gepland is, kan je niet biljarten.

Vorming

Regelmatig worden er vormingsactiviteiten georganiseerd.

Leesruimte

De leesruimte is van maandag tot en met vrijdag vrij te bezoeken tussen 9 en 17 uur. Op zondag kan je in de leeszaal terecht van 14 tot 17 uur.

  • Fit blijven met onze seniorengym

    In beweging blijven houdt ons fit en gezond. We doen samen eenvoudige en speelse bewegingsoefeningen.