De Schutterij, Sinaai

Naar overzicht

Warme middagmaaltijden 

Opgelet: Tijdelijk andere openingsuren door coronamaatregelen: 
Afhaalmaaltijden op maandag en woensdag van 10.30 - 11.30 uur (bestellen op 03 778 59 60). 
https://zorgpuntwaasland.be/hulp-en-zorg-aan-huis/afhaalmaaltijden/ 
De cafetaria is voorlopig gesloten.

Van maandag tot vrijdag om 12 uur (ook op feestdagen die in de week vallen), serveren wij een lekkere maaltijd. Deze kan je ten laatste 1 dag op voorhand bestellen aan de balie van het dienstencentrum of telefonisch op het nummer 03 778 59 60.
Prijs: 7 euro, met kansenpas 5 euro

U kan ook dagelijks een afhaalmaaltijd verkrijgen bij de keukenmedewerker tussen 10.30 en 13 uur.
Prijs: 5,69 euro

Ontspannen in ons dienstencentrum

Het dienstencentrum organiseert momenteel enkel aangepaste initiatieven die passen binnen de huidige coronamaatregelen. Deze vind je op: https://zorgpuntwaasland.be/activiteiten/ of in onze tweemaandelijkse activiteitenkalender.

Dienstencentrum De Schutterij biedt een waaier aan sociale en culturele activiteiten, en heel wat ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Zo organiseren we kaart-en spelnamiddagen ism. Femma, kan er elke vrijdagmiddag aangesloten worden bij een groepje wandelaars, is het elke derde vrijdag van de maand handwerkcafé en worden er activiteiten georganiseerd in het kader van verschillende themaweken.

Alle activiteiten van De Schutterij, de andere dienstencentra en het antennepunt in Belsele staan ook in onze tweemaandelijkse activiteitenkalender. 

Rechts onderaan deze pagina zie je een overzicht van de eerst komende activiteiten in dienstencentrum De Schutterij in Sinaai.

Op maandag, woensdag, en vrijdag is onze ontmoetingsruimte open. Naast tal van activiteiten is iedereen ook welkom voor een drankje, aangeboden door onze enthousiaste vrijwilligers. Kom gerust langs en leer ons dienstencentrum, onze medewerkers en de buurtbewoners beter kennen!

De ‘Vergeet me liedjes’ is een koor waar personen met dementie volwaardig lid zijn. Ze kunnen samen met familie en sympathisanten liedjes zingen en herontdekken uit hun jeugd. ‘Samen zingen voor een grotere verbondenheid’. Een muziektherapeute begeleidt het koorDit project is een samenwerking tussen Koor en Stem, Familiegroep Dementie, De Companjong regio St-Niklaas en Zorgpunt Waasland. 

Het "Vergeet-me-liedjes"koor komt, tweewekelijks op vrijdag, samen in dienstencentrum Den Aftrap, Gerdapark 14 9100 Sint-Niklaas.

En nog veel meer...

Computerhoek: door coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Hier kan je gratis surfen op het internet tijdens de openingsuren.

Bad– en douche

Maandag, woensdag en vrijdag van 10.30 tot 16.30 uur.
Prijs: 1 euro of 0,50 euro met kansenpas
Reserveren: bij onthaalbalie De Schutterij

Wasserette

Maandag, woensdag en vrijdag van 10.30 tot 16.30 uur.
Wassen: 2,80 euro  / Drogen: 2,00 euro
Reserveren: bij onthaalbalie De Schutterij

Kapper: tijdelijk gesloten door coronamaatregelen

De kapster werkt op afspraak.

Je kan een afspraak maken met de kapster op het nummer: 0497 76 91 62

    Gerelateerd nieuws: