Hof van Nespen, Haasdonk

Naar overzicht

De 19 seniorenwoningen liggen in het dorp van Haasdonk aan de Peerkenswegel, vlak naast het nieuwe woonzorgcentrum Huize Linde en het nieuwe dienstencentrum De Rui (open vanaf najaar 2021). In een seniorenwoning woon je volledig zelfstandig. Je geniet volstrekte vrijheid en privacy in Hof van Nespen. Je verlaat je woning en je komt  thuis wanneer je dat zelf wenst. Beroep doen op thuiszorg van Zorgpunt Waasland of een andere zorgorganisatie kan. Er is geen personenalarm in de huisjes aanwezig. Je kan natuurlijk wel zelf een personenalarm huren of laten installeren.

De woningen zijn genoemd naar de heer Van Nespen die een omvangrijk legaat naliet aan het OCMW van Beveren om er iets mee te doen voor ouderen.

Voorwaarden voor een assistentieflat

Klik hier voor de voorwaarden om in een service-/assistentieflat te komen wonen.

Inrichting seniorenwoning

Elke seniorenwoning beschikt over:

  • Inkomhal met ingebouwde vestiairekast
  • Ruime living (ongeveer 30m²)
  • Open keuken (ongeveer 12m²) met ingebouwde kastjes en afzuigkap, kookvuur, ijskast en diepvriezer, gootsteen. Er is ruimte voorzien voor een vaatwasmachine.
  • Badkamer met inloopdouche en wastafel
  • Apart toilet met wastafeltje. Dit is via een brede schuifdeur gescheiden van de badkamer.
  • 1 slaapkamer (ongeveer 13,5m²).
  • Berging (met aansluiting voor wasmachine en condensatie-droogkast)
  • 1 voorbehouden parkeerplaats als je zelf over een wagen beschikt

Elke woning heeft een terrasje aan de voorkant, dat uitgeeft op de gemeenschappelijke tuin. Het wandelpad naar de woning is overdekt. De totale oppervlakte van elke woning bedraagt ongeveer 80 vierkante meter. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Huurprijs

Maandelijks betaal je een huurprijs. Dit bedrag is enkel voor de huur van de flat en wordt jaarlijks geïndexeerd.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen in onze voorzieningen in Beveren, Kruibeke, Zwijndrecht.

Daarnaast betaal je maandelijks  20 euro bijkomende vaste kosten. Dit is voor het onderhoud van de gemeenschappelijke tuin, de fietsenberging, het reinigen van de dakvensters,…

Alle andere kosten zoals waterverbruik, persoonlijke verwarming, kabeldistributie, telefoon, verbruik van elektriciteit,… zijn voor jou persoonlijk.

Meer info, een bezoek aan een woning of inschrijven voor een woning

Meer info, een bezoek of inschrijven kan eenvoudig via het contactformulier rechts bovenaan deze pagina of bij Zorgpunt Oost, tel. 03 750 92 92 of oost@zpw.be.