Ouderenwoningen , Sint-Niklaas

Naar overzicht

Zelfstandig wonen in de buurt van onze antennepunten

In 22 ouderenwoningen kunnen partners of alleenstaanden zelfstandig wonen in de onmiddellijke buurt van de woonzorgcentra en de antennepunten in Belsele en Sinaai. Zowel in Sinaai als in Belsele zijn er 11 ouderenwoningen. Het gebruiken of afhalen van de maaltijden in de woonzorgcentra is mogelijk. Het animatieaanbod van de woonzorgcentra staat ook open voor de bewoners van de ouderenwoningen. Beroep doen op thuiszorg van 't Punt of een andere zorgorganisatie kan ook. Er is geen personenalarm in de huisjes aanwezig maar je kan natuurlijk wel zelf een personenalarm huren of laten installeren.

Alleen voor 65-plussers

Alleen 65-plussers die in Sint-Niklaas wonen of er een aantal jaren gewoond hebben, kunnen een ouderenflat of -woning huren. Ook senioren van wie de kinderen reeds een aantal jaren in Sint-Niklaas wonen, komen in aanmerking.  

Huurprijs

Klik hier voor een overzicht van de prijzen van onze ouderenwoningen, service- en assistentieflats en zorgflats.

Niet inbegrepen in deze huurprijs: gas, water, elektriciteit, telefoon/tv aansluiting.

Meer info, advies of een seniorenwoning huren

Meer informatie of advies krijgen, een ouderenwoning huren of je inschrijven op de wachtlijst kan eenvoudig via thuiszorgcentrum ’t Punt (Zorgpunt West). 

Je plaats op de wachtlijst

Als je ingeschreven staat op de wachtlijst, kan je hier je plaats op de wachtlijst raadplegen.
!! Opgelet: door technische moeilijkheden geeft de website momenteel geen juiste informatie over jouw plaats op de wachtlijst. We trachten dit zo spoedig mogelijk op te lossen.