Seniorenwoningen Kallo, Beveren

Naar overzicht

Aan de Beverse Dijk 7 - 45 in Kallo zijn 20 seniorenwoningen gelegen. De senioren wonen er volledig zelfstandig, maar kunnen wel  deelnemen aan de activiteiten in het woonzorgcentrum Boeyé - Van Landeghem.

De woningen hebben één slaapkamer en worden verwarmd met aardgas.

Bij de aanvang van de huur wordt de woonst grondig in orde gemaakt. Wanneer er zich tijdens het huren technische problemen voordoen, moeten deze gemeld worden bij het ZPW. De technische dienst van het ZPW komt dan langs om de herstellingen uit te voeren. De huurder betaalt hiervoor een forfait van 5 EUR per begonnen 1/2 uur en de kosten van het materiaal.

Voor wie

Klik hier voor de voorwaarden om in een serviceflat of ouderenwoning te komen wonen.

Huurprijs

Klik hier voor een overzicht van de prijzen voor onze ouderenwoningen, serviceflats/assistentieflats en zorgflats:

Bij aanvang van de huurovereenkomst betaalt u een waarborg die gelijk is aan 2 maanden huurgelden. Bij de beëindiging van de huur krijg je dit bedrag, aangegroeid met intrest, terug op voorwaarde dat het appartement zich in goede staat bevindt en je steeds de huurgelden hebt betaald.

Meer info, een ouderenwoning aanvragen

Meer info, een bezoek aan een flat of een serviceflat aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier rechts bovenaan deze pagina of bij Zorgpunt Oost, tel. 03 750 92 92 of oost@zpw.be.