Huize Elisabeth, Vrasene

Naar overzicht

In Vrasene wonen 36 bewoners in Huize Elisabeth, een gloednieuw woonzorgcentrum. Huize Elisabeth is een comfortabele knusse nieuwbouw waar de bewoners in 4 kleine huizen wonen van telkens 9 bewoners, verspreid over 2 gebouwen. We vertrekken vanuit de visie dat de bewoners de regie in handen hebben. De bewoners wonen en leven in onze huizen. Zij ondersteunen elkaar. Wij ondersteunen hen en bieden dienstverlening waar nodig en op maat van de bewoner. 

Bekijk hier onze promofilm: Beleef mee hoe onze bewoners wonen en leven in ons huis.

De bewoners kunnen ook maximaal van hun privacy genieten. Alle kamers zijn opgevat als een studio met telkens een inkom, kitchenette, een zithoek, een slaapplek en een badkamer. 

Elk huis heeft ook gemeenschappelijke ruimtes (living, keuken, zitplaats).

De naam ‘Huize’ is dus niet zomaar gekozen: we bieden huiselijke, gastvrije en levendige plekken aan om te leven, voor activiteiten en buurtzorg.

Naast de bewoners hopen we er ook veel buurtbewoners te mogen ontvangen in het dienstencentrum Den Birkenblok.  Op de site zijn ook nog 15 assistentieflats in assistentieflats Cruynaershof. Twee daarvan zijn zorgflats: hier kunnen een bewoner van het woonzorgcentrum en zijn/haar partner die nog zelfredzaam is, samenwonen in een flat.  

Kortverblijf

Wil je graag kijken wanneer er plaats is in het kort- en vakantieverblijf in Huize Elisabeth? Dat kan. Hieronder kan je bekijken wanneer er plaats is in het kortverblijf in Huize Elisabeth en alvast online reserveren. Is er geen plaats hier of in één van onze andere kortverblijven? Is het dringend? Zoek dan op datum naar kortverblijf in andere voorzieningen in de (ruime) regio.

Bekijk hier wanneer er plaats is in kort- en vakantieverblijf Huize Elisabeth en reserveer online.

Zoek hier naar andere kortverblijven op datum.

Dagprijs

In onze dagprijzen is heel wat dienstverlening en service inbegrepen. Klik hier voor de dagprijs.

Historiek

Het voormalige woonzorgcentrum  Sint-Elisabeth huisvestte 31 senioren, onder wie zowel valide als zorgbehoevende personen. Eind 2017 verhuisden de bewoners tijdelijk naar Beveren naar het gebouw 'de oude Notelaar' tot de nieuwbouw klaar was.

Dagelijks verantwoordelijke: Judith Wielandt, judith.wielandt@zpw.be