Huize Elisabeth, Vrasene

Naar overzicht

In Vrasene wonen 36 bewoners in Huize Elisabeth, een gloednieuw woonzorgcentrum. Huize Elisabeth is een comfortabele knusse nieuwbouw waar de bewoners in 4 kleine huizen wonen van telkens 9 bewoners, verspreid over 2 gebouwen. We vertrekken vanuit de visie dat de bewoners de regie in handen hebben. De bewoners wonen en leven in onze huizen. Zij ondersteunen elkaar. Wij ondersteunen hen en bieden dienstverlening waar nodig en op maat van de bewoner. 

De bewoners kunnen ook maximaal van hun privacy genieten. Alle kamers zijn opgevat als een studio met telkens een inkom, kitchenette, een zithoek, een slaapplek en een badkamer. 

Elk huis heeft ook gemeenschappelijke ruimtes (living, keuken, zitplaats).

De naam ‘Huize’ is dus niet zomaar gekozen: we bieden huiselijke, gastvrije en levendige plekken aan om te leven, voor activiteiten en buurtzorg.

Naast de bewoners hopen we er ook veel buurtbewoners te mogen ontvangen in het dienstencentrum Den Birkenblok dat eind dit jaar of begin volgend jaar van start gaat. Op de site zijn ook nog 15 flats in assistentieflats Cruynaershof.

Historiek

Het voormalige woonzorgcentrum  Sint-Elisabeth huisvestte 31 senioren, onder wie zowel valide als zorgbehoevende personen. Eind 2017 verhuisden de bewoners tijdelijk naar Beveren naar het gebouw 'de oude Notelaar' tot de nieuwbouw klaar was.

Dagprijs

In onze dagprijzen is heel wat dienstverlening en service inbegrepen. Klik hier voor de dagprijs.