Wissekerke, Bazel

Naar overzicht

Woonzorgcentrum Wissekerke ligt verscholen in een prachtige groene omgeving in Bazel. Na de verbouwing en de toegevoegde nieuwbouw kunnen 150 senioren genieten van kwaliteitsvolle verzorging, in een huiselijke sfeer. Ons woonzorgcentrum is er voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen en specifieke zorg nodig hebben. Bij een aanvraag voor een opname geven wij voorrang aan personen met een hogere graad van zorgbehoevendheid.
In hetzelfde gebouw zijn ook dagverzorgingscentrum De Waterlelie en kortverblijf De Biekorf gehuisvest. In ons kortverblijf kunnen 5 bewoners tijdelijk wonen. 

Wonen en zorg in leefgroepen

De bewoners wonen in kleine leefgroepen van 15 bewoners. Op elke afdeling is er een leefruimte waar de bewoners eten en gezellig samen kunnen zijn. Bewoners met dementie of wegloopgedrag wonen in een beveiligde afdeling. Er is ook 1 kamer voor kortverblijf op de beveiligde afdeling. 

Elke dag is er wel wat te beleven. Sommige activiteiten gaan door in de leefgroep op de afdelingen, andere in de cafetaria. Alle bewoners kunnen sinds kort ook genieten in onze belevingstuin 'De Verwondering'. 

Ons keukenteam onder leiding van een kok bereidt dagelijks alle maaltijden.

Kortverblijf

Wil je graag kijken wanneer er plaats is in het kort- en vakantieverblijf? Dat kan. Hieronder kan je bekijken wanneer er plaats is in het kortverblijf in WZC Wissekerke en alvast online reserveren. Is er geen plaats hier of in één van onze andere kortverblijven? Is het dringend? Zoek dan op datum naar kortverblijf in andere voorzieningen in de (ruime) regio.

Bekijk hier wanneer er plaats is in kort- en vakantieverblijf Wissekerke en reserveer online.

Zoek hier naar andere kortverblijven op datum.

Moderne en comfortabele kamers

Alle kamers zijn ruime éénpersoonskamers die comfortabel ingericht zijn. Voor koppels hebben wij 'appartementen'.

  • Eénpersoonskamers met bed, tafel, 2 stoelen, comfortabele zetel, ingebouwde kastruimte, flatscreentv en badkamer met een verschuifbare wand ingericht met inloopdouche, wastafel en toilet.

    De bewoner mag gerust ook een klein kastje of enkele kleine snuisterijen meebrengen waaraan hij/zij gehecht is. 
  • Kamers met zicht op de groene omgeving
  • Op de afdelingen: comfortabele badkamers met hoog-laagbaden 

Dagprijs

In onze dagprijzen is heel wat dienstverlening en service inbegrepen. Klik hier voor de dagprijs.

Meer info, een bezoek aan een kamer of een opname aanvragen

Meer informatie, een rondleiding of een opname aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van Zorgpunt Oost neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

Dagelijks verantwoordelijke: Ruben Foubert, ruben.foubert@zpw.be