Huize Linde, Haasdonk

Naar overzicht

In het dorp van Haasdonk op het Pastoor Verwilghenplein wonen 36 bewoners in Huize Linde. Huize Linde is een comfortabele knusse nieuwbouw waar de bewoners in 4 kleine huizen wonen van telkens 9 bewoners, verspreid over 2 gebouwen. We vertrekken vanuit de visie dat de bewoners de regie in handen hebben. De bewoners wonen en leven in onze huizen. Zij ondersteunen elkaar. Wij ondersteunen hen en bieden dienstverlening waar nodig en op maat van de bewoner. 

Bekijk hier onze promofilm: Beleef mee hoe onze bewoners wonen en leven in ons huis.

De bewoners kunnen ook maximaal van hun privacy genieten. Alle kamers zijn opgevat als een studio met telkens een inkom, kitchenette, een zithoek, een slaapplek en een badkamer. 

Elk huis heeft ook gemeenschappelijke ruimtes (living, keuken, zitplaats).

De naam ‘Huize’ is dus niet zomaar gekozen: we bieden huiselijke, gastvrije en levendige plekken aan om te leven, voor activiteiten en buurtzorg.

Naast de bewoners hopen we er ook veel buurtbewoners te mogen ontvangen in het dienstencentrum De Rui. Aan de straatzijde zijn er ook nog 12 assistentieflats voor ouderen en/of personen met een beperking in Peerkenshof. Twee daarvan zijn zorgflats: hier kunnen een zorgbehoevende bewoner van het woonzorgcentrum en zijn/haar partner blijven samenwonen in een flat.

Historiek

De bewoners woonden tot 28 juni 2021 in het  gebouw 'de oude Notelaar' in de Oude Zandstraat 102 in Beveren. Het afgebroken rusthuis De Linde huisvestte 41 ouderen, onder wie zowel valide als zorgbehoevende personen. 

Dagprijs

In onze dagprijzen is heel wat dienstverlening en service inbegrepen. Klik hier voor de dagprijs.

Dagelijks verantwoordelijke: Judith Wielandt, judith.wielandt@zpw.be