De Notelaar, Beveren

Naar overzicht

Woonzorgcentrum De Notelaar huisvest 149 senioren, onder wie zowel valide als zorgbehoevende personen. Ze verblijven op 129 eenpersoonskamers en 10 gekoppelde eenpersoonskamers voor echtparen of samenwonende partners. Daarnaast zijn er 6 tijdelijke woongelegenheden in het centrum voor kortverblijf.

 • Ruime kamers
 • Elke kamer beschikt over een persoonlijke sanitaire ruimte inclusief wastafel en toilet
 • Koelkast en bewaarkluisje zijn standaard aanwezig.
 • (Bezoekers)cafetaria met bijhorend zongericht terras
 • Ruime tuin
 • Bezoekersparking

Voorzieningen

129 eenpersoonskamers
10 kamers voor echtparen/samenwonende partners

Dagprijs

In onze dagprijzen is heel wat dienstverlening en service inbegrepen. Klik hier voor de dagprijzen in onze woonzorgcentra en kortverblijf.

Meer info, een bezoek aan een kamer of een opname aanvragen

Meer informatie, een rondleiding of een opname aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van Zorgpunt Oost neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

 • Word vrijwilliger

  WZC de Notelaar en DVC de Sloester kijken uit naar nieuwe vrijwilligers

  Dagverzorgingscentrum de Sloester biedt zinvolle dagbesteding tijdens de week aan een 15-tal mensen. We streven naar individuele aandacht en een groepsbegeleiding waarbij getracht wordt zo veel mogelijk op ritme van de gebruikers te leven. Het dagverzorgingscentrum is open tussen 8.00 en 18.00 uur van maandag tot vrijdag.

  In woonzorgcentrum de notelaar verblijven 155 bewoners. Er zijn 2 afdelingen voor bewoners met dementie en 3 afdelingen voor bewoners die voornamelijk fysische zorgen nodig hebben. Ook hier streven we ernaar om een zo huiselijk mogelijk woonleefomgeving aan te bieden waarbij we rekening houden met de unieke identiteit van elke bewoners.

  Wij zoeken nog vrijwilligers voor  volgende ondersteuningen voor de bewoners in de Notelaar of de gebruikers van de Sloester :

  • Ondersteuning van het ontbijt, middag maaltijdgebeuren of avondmaaltijdgebeuren : je begeleidt de bewoners of gebruikers bij de maaltijden,  dekt en ruimt de tafels af, deelt soep, maakt een praatje met de bewoner of gebruiker, doet afwas  samen met enkele bewoners, je ondersteunt de woongroepwerking.
  • Verzorgen van zinvolle dagbesteding aan: je begeleidt gebruikers of bewoners bij individuele of groepsactiviteiten en tracht een huiselijke sfeer en warme omgeving te bieden.
  • Vervoer gebruikers de Sloester: je vervoert gebruikers van het dagcentrum met een rolstoeltoegankelijke bus van en naar het dagverzorgingscentrum (ochtend- of avondtoer)
  • Begeleiden bewoners naar de kine – hulp ter plaatse : je brengt bewoners van en naar de kinezaal, je geeft hen individuele aandacht, je ondersteunt het kinegebeuren

  We voorzien begeleiding en inlooptijd. Daarna kan je zelfstandig werken.

  Je kan vlot contact leggen met ouderen, met personen met dementie.

  Interesse? laat iets weten:

  Valerie van de voorde , valerie.vandevoorde@zpw.be ; 0470993188 of 037509200