De Waterlelie, Bazel

Naar overzicht

Het dagverzorgingscentrum De Waterlelie biedt dagopvang, begeleiding, zorg en een aangename daginvulling aan maximaal 13 gebruikers in een groene, rustige omgeving in het dorp van Bazel. De Waterlelie is gehuisvest in woonzorgcentrum Wissekerke. 

Opvang overdag voor ouderen en chronisch zieke mensen

Dagverzorgingscentrum De Waterlelie biedt met dagopvang van ouderen en zorgbehoevenden ondersteuning van familie en mantelzorgers die voor hen zorgen.  Ouderen maar ook chronisch zieke mensen zijn welkom die overdag zorg en begeleiding nodig hebben. Ook mensen met beginnende dementie zonder wegloopgedrag zijn welkom. 

Tijdens hun dagverblijf in De Waterlelie worden de zorgbehoevenden en ouderen door ons team van verpleegkundigen en ergotherapeuten begeleid en verzorgd. Animatie zorgt voor afwisseling.

Een verblijf overdag in De Waterlelie is aangenaam en comfortabel.  Je kan kiezen welke dagen van de week je komt. Je kan maximaal 3 dagen per week naar onze dagopvang komen én telkens op vaste dagen. Je kan ook kiezen voor halve dagen dagopvang. Daarnaast is er ook sporadisch gebruik mogelijk als er plaats is. 

Er is ook de mogelijkheid voor een ontbijt en/of een avondmaal.  Met aangepast vervoer kunnen we de gebruikers thuis ophalen en terugbrengen.

Comfortabel en aangenaam verblijf

 • Aangepaste begeleiding en verzorging door een professioneel team van verpleegkundige, zorgkundigen, ergotherapeut en kiné
 • Een comfortabel en aangenaam verblijf met aangepaste accommodatie
 • Daginvulling en animatie tijdens verblijf
 • Ontbijt of avondmaal indien gewenst, hiervoor betaal je supplement
  Ontbijt: € 2,5 / Avondmaal: € 4
 • Aangepast vervoer voor ophalen en terugbrengen

  - Minder dan 5 km: € 3,5 euro per rit
  - Tussen 5 en 10 km: € 4,5 euro per rit
  - Meer dan 10 km: € 5,50 euro per rit

Dagprijs

Volledige dag De Waterlelie: € 24,88
Halve dag De Waterlelie: € 15, 59


Een verblijf in De Waterlelie aanvragen

Een verblijf in dagverzorgingscentrum De Waterlelie kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina of via e-mail of telefonisch bij ons thuiszorgteam van Zorgpunt Oost. Een medewerker van ons thuiszorgteam neemt dan contact met je op voor alle verdere afspraken.

Documenten

Interne afsprakennota dagverzorgingscentra: bekijk hier onze interne afsprakennota dagverzorgingscentra

  Gerelateerd nieuws: