Afhaalmaaltijden

In de dienstencentra Den Aftrap, De Schutterij en in onze centrale keuken in Sint-Niklaas kan je op vastgelegde momenten lekkere, gezonde en verse  middagmaaltijden afhalen. Er is keuze tussen minstens twee afhaalmaaltijden. De maaltijden zijn kant en klaar voor in de microgolfoven, dus snel en gemakkelijk op te warmen. 

Kant & klaar-maaltijden

Kant & klaar-maaltijden zijn een extra service voor 65-plussers.  De lekkere, gezonde en verse afhaalmaaltijd voor 5,69 EUR kan je thuis snel in de microgolfoven opwarmen. Er is keuze tussen minstens twee afhaalgerechten. De service afhaalmaaltijden is enkel in Sint-Niklaas beschikbaar.

De warme maaltijden zijn bereid in de centrale keuken van het Zorgpunt Waasland in Sint-Niklaas. Je bewaart ze in de koelkast en je kan ze tot de datum op de verpakking gebruiken. Je kan de afgehaalde maaltijd ook invriezen.

Eerst registreren

Ga naar thuiszorgcentrum ’t Punt in de Lamstraat 23. Laat je daar eerst met je identiteitskaart registreren als klant. Dat is noodzakelijk voor de facturatie.

Bestellen en afhalen

Bestel dan je maaltijd(en) 1 dag vooraf en vóór 15 uur. Dat kan via telefoon of e-mail. Per afhaalpunt vind je hieronder de contactgegevens. Haal de warme maaltijdbox af aan de afhaalpunten in Sint-Niklaas. Elke maand ontvang je een factuur. Smakelijk!

Bestel- en afhaalpunten 

Afhalen in Sint-Niklaas van 10.30 tot 11.30 uur op volgende momenten

  • Dienstencentrum  De Schutterij (Vleeschouwerstraat 8B Sinaai): bestellen op 03 778 59 60 - afhalen op dinsdag en vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur
  • Dienstencentrum Den Aftrap (Abingdonstraat, Gerdapark 14): tijdelijk gesloten vanaf zaterdag 25 juli 2020 omdat dit dienstencentrum zit ingebed in het woonzorgcentrum.

  • Centrale keuken (aan serviceflats De Priesteragie), Azalealaan 6: bestellen op 03 778 57 75 of keuken.priesteragie@zpw.be en afhalen op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag van 10.30 tot 11.30 uurVeelgestelde vragen over hulp en zorg aan huis: