Dementieadvies

De dementiecoaches in thuiszorgcentrum 't Punt

Onze experten dementie van thuiszorgcentrum ’t Punt in Sint-Niklaas geven je graag en vrijblijvend advies over dementie en hoe je kan omgaan met mensen met dementie. Je kan bij hen terecht voor een passend antwoord op al je vragen wanneer je in je leefomgeving met dementie te maken krijgt. Ook de naaste(n) van de persoon met dementie kunnen rekenen op de nodige ondersteuning.

Steun en advies bij dementie

Twee experten in dementie geven in het thuiszorgcentrum ’t Punt gespecialiseerd advies en informatie over hoe je met dementie omgaat. Partner, familie en vrienden krijgen ondersteuning bij dementie van hun familieleden of mensen in hun dichte vriendenkring. Onze experten dementie brengen je ook in contact met andere organisaties en mantelzorgers die jou en de persoon met dementie kunnen ondersteunen en bij wie je een luisterend oor vindt of je ervaringen kan delen.

Zorgpunt Waasland en de betrokken gemeenten Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht streven naar een dementievriendelijke omgeving. Het thuiszorgcentrum ’t Punt in Sint-Niklaas biedt je gratis informatie en advies aan. Want we vinden het heel belangrijk dat zowel de persoon met dementie maar ook de naaste omgeving een goede levenskwaliteit kan behouden.

Specifieke expertise en advies bij

  • Dementie
  • Psychiatrische zorg
  • We geven dementieadvies op afspraak zodat we de nodige tijd voor jou kunnen voorzien.

Meer info of advies verkrijgen

Meer informatie of dementieadvies aanvragen kan eenvoudig via het contactformulier op deze pagina. Een medewerker van onze thuiszorgcentra neemt dan contact met je op.

Inlooophuis dementie in Sint-Niklaas

Je kan ook terecht bij het inloophuis dementie in de Kalkstraat in Sint-Niklaas  elke derde vrijdag van de maand van 13.30-16.30 uur. Onze dementiecoaches werken ook mee aan deze dienstverlening. Het dementiehuis is een initiatief van het samenwerkingsverband Geïntegreerde Zorg Waasland. Zorgpunt Waasland maakt hier deel van uit. 

Meer info: Inloophuis Waasland - Geïntegreerde zorg Waasland (geintegreerdezorgwaasland.be)

Veelgestelde vragen over hulp en zorg aan huis:

Gerelateerd nieuws: